Alles over de bijtelling van uw youngtimer, oldtimer of klassieker

                                                                    
                                                                    Klik op het LinkedIn logo om
                                                              naar onze groep op LinkedIn te gaan

Geschreven door Wouter van Embden   
donderdag, 08 oktober 2009 00:00
GOED NIEUWS!!!

Eindelijk dan het verlossende woord: de maatregel wordt gerepareerd! Later veel meer info. Voor nu kunt u via onderstaand fragment bij de Nationale Autoshow van BNR zelf alles na luisteren. Bas van Werven en Carlo Brantsen, hartelijk dank voor jullie aanhoudende aandacht voor dit belangrijke onderwerp!

Ook vast een kort woord van dank aan Paul Tang (PvdA), Pieter Omtzigt (CDA) en natuurlijk aan Ernst Cramer (CU). Ik ben bijzonder verheugd dat de politiek op basis van inhoudelijke argumentatie besloten heeft de maatregel te repareren, hulde daarvoor!. Als laatste nog een woord van dank aan mijn mede-strijders en inmiddels goede vrienden Hans Horwitz en Han Terneldeli (www.aaben.nl, ook wel bekend als de snoeptrommel)!

Even voor de goede orde: de maatregel is nog niet teruggedraaid, maar de coalitiepartijen hebben aangegeven een amendement in te dienen en te steunen dat de reparatie regelt. Daarnaast heeft vrijwel de voltallige oppositie aangegeven voor reparatie te zijn. Ergens in de komende weken zal dit amendement ingediend worden en zal de Tweede Kamer daarover stemmen. Pas na de stemming is er 100% zekerheid.

Nationale Autoshow (BNR)